woensdag 30 maart 2011

Het duurde even, maar we zijn er weer!

Het was even stil rondom Beat the After Dinner Dip, maar ondanks dat we hebben niet stil gezeten;
De foto's van de vorige editie, geschoten door Seth Matahelumual, zijn te bewonderen op onze facebookpagina en in de tussentijd hebben we twee geweldige acts bevestigd voor aankomende editie op 12 april, namelijk Bas & Roos en Cinnamon Rose.
Het duo Bas & Roos en de band Cinnamon Rose zijn deze avond verantwoordelijk voor het ten gehore brengen van swingende Jazz nummers. Als eerste betreedt het duo het podium van ’t Oude Pothuys en betoveren het publiek met mooie arrangementen. Zangeres Roos Faas wordt begeleidt door contrabassist Bas Kisjes. Na dit optreden worden de twee vergezeld door de overige bandleden van Cinnamon Rose. Cinnamon Rose is: Rosamint Faas (zang), Bas Kisjes (contrabas), Elmar Klijn (toetsen), Efraim Schulz-Wackerbarth (drums) en Job Helmers (sax). Cinnamon Rose is in 2006 opgericht en heeft al snel hun album Anything Goes uitgebracht. Op dit album staat uitsluitend werk van Cole Porter, waarmee ze al vele malen hebben opgetreden door heel Nederland. Met zulke ervaren rotten uit de jazz scene, ben je ervan verzekerd dat je op 12 april kwaliteitsmuziek krijgt voorgeschoteld.
Kijk voor meer informatie over Cinnamon Rose op: www.cinnamonrose.nl

Oh ja en laten we niet vergeten dat ook deze keer loten te bemachtigen zijn op de HKU faculteiten bij aanschaf van een grote kop koffie! Vul 't in en win! Vergeet het lot niet mee te nemen naar 't Oude Pothuys. Je kunt het inleveren bij onze Fairtrade-dames, herkenbaar aan de rode schorten. Wie weet win jij wel zo'n heus btadd-pretpakket!


cinnamonrose dalas.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten